Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPUN

PUNe umărul la Unire alături de Traian Băsescu

|versiune pentru tipar||
PUN / 6 iulie 2017
Partidul Unităţii Naţionale

Organizaţia de tineret a Partidul Unităţii Naţionale anunţă deschise înscrierile în partid pentru toţi adepţii ideii unioniste. Dacă esti tânar, dinamic şi îţi pasă de Ţara ta — vino alături de noi, vino să luptăm împreună cu preşedintele Traian Băsescu pentru viitorul nostru comun, pentru o viaţă mai bună pentru părinţii şi bunicii tăi, vino să aducem împreună România acasă, în Basarabia.

Anul 2018 este unul decisiv. La 100 de ani de la Marea Unire, avem nevoie de un partid puternic care să ne reprezinte în Parlament. Pe scena politică actuală, singura forţă politică unionistă cu şanse reale de victorie în alegerile parlamentare din 2018 este PUN condus de preşedintele Traian Băsescu.

Alătură-te Partidului Unităţii Naţionale dacă:

Lupta pentru 2018 începe acum. Aportului fiecărui om contează. E acum sau niciodată. Alegerile parlamentare de anul viitor sunt şansa noastră şi putem ieşi victorioşi doar dacă ne implicăm cu toţii. PUNe şi tu umărul dacă îţi doreşti ReUnirea cu România. Completează formularul de mai jos, acesta e primul tău pas spre Unire. Doar aşa te putem ţine la curent cu toate evenimentele majore din Mişcarea Unionistă. Completează acum!

Sursa: pun.md

Congres extraordinar al PUN Comunicat de presă al Partidului Unităţii Naţionale