Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Declaraţia Mişcării Populare Antimafie în legătură cu situaţia din România

|versiune pentru tipar||
MPA / 6 iulie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Mişcarea Populară Antimafie califică acţiunile Uniunii Social Liberale drept o sfidare a democraţiei şi o lovitură de imagine adusă României pe plan extern. Mineriada anti-Băsescu o considerăm drept o răzbunare în stil mafiot a unor grupări politico-oligarhice ca urmare a triumfului justiţiei şi a statului de drept în recentele cazuri de condamnare şi urmărire penală a întemeietorilor marii corupţii din România.

Pornind de la faptul că Premierul Victor Ponta urmează să întreprindă, în cel mai apropriat timp, o vizită în Republica Moldova la invitaţia omologului său Vladimir Filat şi în intenţia de a zădărnici o joncţiune a intereselor oligarhice din România şi Republica Moldova, ne adresăm Partidului Liberal, aflat la guvernare, să ceară de urgenţă Prim-ministrului RM amânarea acestei vizite pe un termen nelimitat.

Acest gest ar însemna o recunoaştere a eforturilor constante întreprinse de Preşedintele Traian Băsescu întru susţinerea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova, dar şi o dovadă a ataşamentului ţării noastre la valorile democraţiei europene.

În numele Mişcării Populare,

Sergiu Mocanu
Preşedinte

Sursa: www.antimafie.md

Preşedinţia Republicii Moldova — debara de lucruri inutile pentru stat Boicotăm referendumul din 29 iulie