Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Preşedinţia Republicii Moldova — debara de lucruri inutile pentru stat

|versiune pentru tipar||
MPA / 29 iunie 2012
Mişcarea Populară Antimafie

Stimaţi prieteni,

În legatură cu şedinta Consiliului Suprem de Securitate, în calitatea mea de lider al Mişcării Populare Antimafie ţin să declar următoarele:

Preşedinţia Republicii Moldova, am spus şi astăzi s-a dovedit acest lucru, este o debara de lucruri inutile pentru instituţiile de stat ale RM. De astăzi, după şedinţa Consiliului Suprem de Securitate putem afirma cu certitudine că din această debara a instutuţiilor de stat din RM, mai vin şi mirosuri urâte din politica RM pentru că şedinţa CSS s-a părut a fi o reacţie la dezvăluirile de la Curtea de la Londra în ceea ce ţine de beneficiarul direct al atacurilor raider asupra RM.

Asemenea şedinţe şi declaraţii demonstrează faptul că instituţiile statului din RM nu au nici o posibilitate să îndrepte situaţia în ţară. Această instituţie, care este Preşedinţia RM prin preşedintele Nicolae Timofti, a demonstrat încă o dată că este la cheremul grupărilor oligarhice şi şedinţa a fost făcută la comanda lui Plahotniuc, care este beneficiarul atacurilor raider. Comanda a fost executată astăzi pentru a manipula opinia publică şi pentru a încerca să demonstreze că Preşedinţia are o anumită reacţie la ceea ce s-a întâmplat.

Lucrurile devin din ce în ce mai grave pentru că au trecut două săptămîni de zile şi instituţiile statului RM deocamdată nu au avut nici o reacţie. Este ruşine ca într-un stat, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei să facă o declaraţie mai elocventă decât a preşedintelui pentru ca astăzi să iasă preşedintele şi să nu spună nimic. Aceste fapte aduc disperare, dezamăgire totală în societate.

În calitatea mea de lider al Mişcării Antimafie, mă adresez către simpatizanţii noştri, către membrii mişcării să ne strângem rândurile pentru că ţara noastră se duce într-o direcţie foarte şi foarte periculoasă pentru destinul ei.

Sursa: www.antimafie.md

În Direct cu Sergiu Mocanu la Radio Declaraţia Mişcării Populare Antimafie în legătură cu situaţia din România