Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Corlăţean — omul lui Plahotniuc la Bucureşti

|versiune pentru tipar||
MPA / 19 februarie 2013
Mişcarea Populară Antimafie

Actualul ministru de Externe al României, Titus Corlăţean, este prieten la cataramă cu vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Relaţia strânsă dintre cei doi, bazată pe interese, se trage încă de prin 2004, de când Corlăţean a devenit client fidel al hotelului Nobil.

Prietenia de aproape 10 ani dintre Plahotniuc, care în acea perioadă era un traficant de fiinţe umane, un bandit ordinar, şi Titus Corlăţean, deputat în Parlamentul României, nu poate să nu stârnească semne de întrebare. Asta în situaţia în care Titus Corlăţean a deţinut mai multe funcţii importante, printre care cea de parlamentar european, de preşedinte al Comisiei pentru politică externe în Parlamentul României, iar actualmente de ministru de Externe al României, iar Vlad Plahotniuc este un criminal care a acaparat toate afacerile din ţară prin metode banditeşti şi a răsărit peste noapte în politică, după ce şi-a cumpărat un loc în Partidul Democrat, iar mai departe a acaparat şi toate instituţiile de stat.

Din 2004 şi până a deveni ministru de Externe, Corlăţean a fost văzut de foarte multe ori la hotelul Nobil, în compania lui Vlad Plahotniuc. Cei doi stăteau de fiecare dată la aceeaşi masă şi discutau între patru ochi.

Din surse demne de încredere se ştie că acum Corlăţean, care este omul lui Plahotniuc la Bucureşti, încearcă să-l salveze pe acesta prin canalele sale. Tot Corlăţean este cel care incearca sa-l determine pe Iurie Leancă, Nicolae Timofti si pe unii reprezentanti UE ca sa-l salveze pe Plahotniuc impreuna cu AIE.

Din informaţiile deţinute, între cei doi se conturează o prietenie bazată pe un interes foarte clar: Plahotniuc îl susţine financiar pe Corlăţean, iar acesta îi spală imaginea în faţa UE.

Sursa: www.antimafie.md

Ziarul “Ţara Noastră”, numărul din decembrie 2012 Deputatul PLDM Simion Furdui va fi chizăşia creării AIE3