Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Sergiu Mocanu: Cer lui Bodurin să plece din funcţie “Cât îi lucru cu cinste”

|versiune pentru tipar||
MPA / 12 martie 2013
Mişcarea Populară Antimafie

Astăzi, 12 martie 2013, Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat a făcut o declaraţie în legătură cu incidentul de duminică când un colaborator al respectivei instituţii l-a insultat pe maestrul Nicolae Botgros. Incidentul de la Platul Naţional riscă să treacă neobservat şi nesancţionat de opinia publică acum când “toată lumea bună” este preocupată de împăcarea lui Filat şi Plohotniuc doar ca să se menţină Mafia la putere. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât mai multe mijloace de presă se îngrijesc de spălarea imaginii “instituţiei de stat” prezentând familia Botgros ca imiplicată gratuit în mai multe scandaluri.

Nicolae Botgros este un nume care va dăinui peste ani, ne va servi drept legitimaţie morală oriunde în lume şi ne va fi de mare folos peste puţin timp când va trebui să ne reabilităm în ochii lumii pentru faptul că suntem concetăţeni cu păziţii Timofte, Filat, Ghimpu şi Lupu.

Astăzi, instituţia condusă de Igor Bodurin vine cu o nouă insultă la adresa lui Nicolae Botgros în care neagă, în stilul procurorului de tristă faimă Zubco în cazul “Pădurea Domnească”, orice responsabilitate sau vină a angajaţilor din jurul demnitarilor păziţi de SPPS şi anunţă că “…regretă implicarea în mod involuntar a numelui instituţiei în acţiuni de promovare a familiei Botgros”. Deci, ceea ce trebuie să înţelegem este că maestrul Botgros, din criză de imagine, a implicat o instituţie atât de prestigioasă şi cu o pondere atât de mare în rândul populaţiei cum este SPPS-ul într-o acţiune de transfer de imagine către familia lui.

Nu ţin minte vreo manifestare de mai mare cinism şi obrăznicie “instituţională” şi în legătură cu această demonstrare de golănie inimaginabilă, în numele Mişcării Populare Antimafie, îi cer cu insistenţă lui Bodurin să plece imediat din funcţie.

Sursa: www.antimafie.md

Mişcarea Antimafie nu-şi schimbă agenda: mafiotul Filat şi mafiotul Plahotniuc, împreună cu Ghimpu, vor avea soarta lui Voronin Campania Tribunalul Public Antimafie continuă. Reportaje de la locul crimei: 16 familii din Chişinău cer ajutorul Antimafiei