Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Declaraţia Organizaţiei Teritoriale Călăraşi a Mişcării Populare Antimafie

|versiune pentru tipar||
MPA / 14 iulie 2013
Mişcarea Populară Antimafie

Avînd în vedere situaţia creată în Republica Moldova, unde la Guvernare s-a înrădăcinat Mafia care este o apă şi un pămînt cu comuniştii, din cauza cărora în ţară este un haos total, iar Justiţia este la cheremul clanurilor oligarho-politico-mafiote.

Conştienţi de faptul că conducerile partidelor care se află în Parlament n-au făcut şi nici n-au de gând să facă schimbări pentru binele ţării şi a poporului Republicii Moldova, dar prin orice mijloace se imbogăţesc şi le permit să facă acelaşi lucru şi susţinătorilor fideli lor din teritoriu.

În memoria strămoşilor şi pentru un viitor destoinic al urmaşilor noştri şi al Republicii Moldova, ORGANIZAŢIA TERITORIALA CĂLĂRAŞI A MIŞCĂRII POPULARE ANTIMAFIE

DECLARĂ:

Sprijinul şi susţinerea noastră în lupta contra trădătorilor intereselor poporului şi a ţării noastre.
Sprijinul şi susţinerea creării celei de-a II-a Republici bazate pe statul de drept.
Aducerea bucuriei muncii şi reîntoatcerea cetăţenilor Republicii Moldova acasă.
Asigurarea drepturilor şi şanselor egale pentru toţi cetăţenii, indiferent de naţionalitate, etnie, viziuni politice sau stare socială.
Depistarea şi mai apoi tragerea la răspundere într-o justiţie corectă a celora care au furat şi au prejudiciat imaginea ţării noastre, cu reîntoarcerea bunurilor deţinătorului legal, adică poporului Republicii Moldova.

MIŞCAREA POPULARĂ ANTIMAFIE este o şansă pentru viitorul acestei ţări.

Noi avem mai multă motivaţie decît are bani Mafia.

În legătură cu aceasta

DELEGĂM:

Un grup de membri şi simpatizanţi ai MIŞCĂRII POPULARE ANTIMAFIE CĂLĂRAŞI pe care îi împuternicim să participe activ la lucrările celui dintâi CONGRES al MIŞCĂRII POPULARE ANTIMAFIE din 27 august 2013.

Noi vom învinge, deoarece dreptatea este de partea noastră. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: www.antimafie.md

Declaraţia Organizaţiei Teritoriale Cahul de la Conferinţa raională din 30 iunie 2013 Declaraţia Organizaţiei Teritoriale Ocniţa a Mişcării Populare Antimafie