Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Declaraţia Organizaţiei Teritoriale Ocniţa a Mişcării Populare Antimafie

|versiune pentru tipar||
MPA / 4 august 2013 | 
Mişcarea Populară Antimafie

Noi, membrii Mişcării Populare Antimafie din raionul Ocniţa, ne exprimăm îngrijorarea faţă de degradarea profundă a instituţiilor de stat atât de la nivel central, cât şi de la cel local.

Ţara noastră este ocupată de hoţi, care s-au implicat în politică pentru a subordona organele de drept şi a-şi asigura liniştea de a fura şi siguranţa de a nu răspunde în faţa legii pentru crimele săvârşite în fiecare zi împotriva noastră, celora care le-am încredinţat puterea de stat pentru a sluji în folosul poporului.

Acum patru ani, forţele democratice au câştigat alegerile şi cetăţenii Republicii Moldova au răsuflat uşurat că au scăpat de comunişti, însă pe cât de mare a fost speranţa oamenilor că vine o schimbare, pe atât de mare este astăzi dezamăgirea.

În Republica Moldova sunt două ţări: ţara Mafiei şi ţara Sărăciei. În ţara Mafiei, e veselie, lux, bucate alese aduse cu avionul de peste hotare, orice problemă minoră sau de viaţă şi moarte se rezolvă la fel de uşor, pentru că în această ţară domneşte puterea banului. În ţara Sărăciei trăiesc alegătorii, cărora o dată la patru ani li se dă un kilogram de orez, un litru de ulei şi un car de promisiuni. Iar fiecare zi a lor este o luptă pentru existenţă. Ei nu au dreptate în instanţele de judecată pentru că ei nu au bani, ei nu-şi pot recupera sănătatea în spitale pentru că nu au bani, ei nu pot avea bucuria muncii, ei nu-şi văd cu anii rudele plecate peste hotare care muncesc, iar banii câştigaţi şi trimişi în ţară ajung în buzunarul Mafiei.

Noi, membrii Mişcării Populare Antimafie avem misiunea de a construi o altă ţară — a doua Republică. O singură ţară pentru toţi, în care să domnească Legea şi Dreptatea.

Întru realizarea acestui scop, declarăm susţinerea Organizaţiei raionale de la Ocniţa a programului Mişcării Antimafie — A II-a Republică şi considerăm că reconstruirea din temelie a Republicii Moldova este unica cale de a curăţi sistemul de stat de hoţi şi rău-voitori, şi de a aduce la conducere oameni devotaţi misiunii de a scoate ţara asta din mizerie şi de a o schimba la faţă ca să avem bucuria de a fi fericiţi la noi acasă.

Noi, membrii Mişcării Populare Antimafie de la Ocniţa, încredinţăm delegaţilor sarcina de a participa la lucrările Congresului din 27 august şi de a pune bazele celei de-a II-a Republici.

În a II-a Republică, primarul de astăzi din satul Mereşeuca — Albu Emilia — va fi chemat în faţa judecătorului care va fi supravegheat de judecători europeni ca să o judece conform Legii şi ea va trebui să-şi dovedească nevinovăţia. În a II-a Republică, niciun judecător de astăzi nu va fi în sistem, iar cei aleşi vor trece o testare severă şi vor fi monitorizaţi în fiecare clipă de judecători străini. În a II-a Republică toţi Filaţii, Plahotniucii şi Voroninii vor răspunde pentru crimele comise împotriva cetăţenilor Republicii Moldova. În a II-a Republică, Vama, Poliţia şi Procuratura vor fi supraveghate de vameşi, poliţişti şi procurori europeni, atâţia ani cât va fi necesar pentru ca să educăm şi să instruim altfel de funcţionari de stat, care vor fi bine plătiţi de stat şi controlaţi pentru a sluji în numele Legii şi sre binele cetăţenilor şi doar atunci noi vom putea avea bucuria muncii şi vom contribui prin forţe proprii la dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii pentru a aduce prosperitate familiilor noastre şi ţării noastre respectiv.

Mişcarea Populară Antimafie este o forţă care se ridică de jos, dintre oamenii simpli, şi doar noi toţi împreună îi putem da şansa să devină o putere de stat şi astfel, ne dăm şansa nouă şi celor plecaţi peste hotare să revină pentru ca să fim toţi fericiţi acasă într-o singură ţară — a noastră a tuturor.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Sursa: www.antimafie.md

Declaraţia Organizaţiei Teritoriale Călăraşi a Mişcării Populare Antimafie Declaraţia organizaţiei teritoriale Făleşti a Mişcării Populare Antimafie