Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Sergiu Mocanu: Vă urăsc!!!

|versiune pentru tipar||
MPA / 5 octombrie 2013
Mişcarea Populară Antimafie

Asadar, ieri, cuplul fatal Plahotniuk-Filat a încununat victorios opera de preluare a Aeroportului Chişinău.

Pentru 49 de ani înainte, ca să ajungi în srăinătate (în neagră srăinătate) va fi suficient să păşeşti pragul Aeroportului Internaţional Chişinău.

Sesizarea Curţii Constituţionale de aşa-zişii liberali-reformatori ai lui Ivan Gadârkă, Decizia CC de suspendare a Hotărîrii Guvernului de concesionare a Aeroportului, Şedinţa Parlamentului din 3 octombrie — toate au fost O FARSĂ.

Fatalitatea acestei situaţii constă în faptul că dacă ieşim mâine în stradă şi protestăm, vom face exact ceia ce aşteaptă de la noi, acum, Putin — vom deveni masă de manevră şi coloana a V-a a Rusiei în războiul lui Putin de zădărnicire a cursului nostru european.

De ieri Plahotniuk şi Filat au devenit cu câteva zeci de milioane mai bogaţi, iar noi am primit în “dar” încă o “transnistrie” la Poţile Oraşului.

VĂ URĂSC, CRIMINANILOR, pentru ce ne-aţi făcut şi mă rog lui Dumnezeu să vă mântuiască sufletele în iertarea pe care aţi putea-o primi în lungile nopţi de suferinţă după gratiile puşcăriilor în care o să vă adapostim!

Cu profund dispreţ,

Sergiu Mocanu

Sursa: www.sergiumocanu.md

PLDM-iştii lui Filat mint şi în cazuri evidente Programul “A II-a Republică” a ajuns la Soroca