Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Programul “A II-a Republică” a ajuns la Soroca

|versiune pentru tipar||
MPA / 21 octombrie 2013 | 
Mişcarea Populară Antimafie

Pe 27 august curent, în cadrul Congresului II al Mişcării Populare Antimafie, am lansat campania de promovare a programului “A II-a Republică”. Ciclul de adunări raionale, pe care le vom organiza până în primăvara anului viitor, a început în data de 13 octombrie 2013, când am desfăşurat prima reunine cu cetăţenii din raionul Căuşeni. Duminica aceasta, pe 20 octombrie, a avut loc adunarea de prezentarea a programului locuitorilor din raionul Soroca.

Programul “A II-a Republică” es te o viziune de ansamblu a Mişcării Populare Antimafie şi reprezintă o platformă de dezbateri publice. Din el va decurge Programul electoral al Mişcării pentru viitoarea Canpanie electorală şi este punctul de pornire pentru edificarea unui Stat Modern European.

“A II-a Republică” reprezintă un salt de civilizaţie şi de încadrare a societăţii moldoveneşti în circuitul valorilor culturilor europene şi mondiale printr-un amplu program de schimbări radicale şi de esenţă în toate domeniile vieţii politice, economice şi sociale prin eradicarea definitivă şi ireversibilă a tuturor practicilor juridice şi administrative bazate pe corupţie, trafic de influenţă şi incompetenţă instituţională.

La eveniment a participat liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, conducerea Mişcării împreună cu reprezentanţii regionali, susţinători din societatea civilă şi peste 150 de locuitori din raionul Soroca.

Sursa: www.antimafie.md

Sergiu Mocanu: Vă urăsc!!! Lansarea programului “A II-a Republică” de către Mişcarea Populară Antimafie în diaspora din Marea Britanie