Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Dodon — cel mai profitabil adversar politic pentru actuala guvernare

|versiune pentru tipar||
MPA / 25 februarie 2014
Mişcarea Populară Antimafie

Dodon a devenit, în ultimul timp, cel mai antipatic şi dezagreabil personaj din politica moldovenească. După ce a vociferat de la Comrat, în ziua referendumului anticonstituţional, mai multă lume se ruga la Dumnezeu să-i dea răbdare şi să-i oprească de la păcatul omuciderii. Săptămâna trecută, când toată lumea scăpată din mrejele unei mentalităţi tătaro-mongole, se ruga la Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor eroilor răpuşi de gloanţe pe EuroMaidan, căzătura noastră humanoidă făcea apel către Yanukovich să înăbuşe revoluţia ucraineană cu mai multă duritate.

Dodon este cel mai mediatizat personaj din aşa zisa opoziţie a aşa zisei Guvernări pro-europene. Tv-7 şi Unimedia lui Filat, Prime şi Publika lui Plahotniuk, Moldova 1 şi Protv-ul cui îi are, toate îi mediatizează lui Dodon orice fâs produs în spaţiul public. Ştiţi de ce? Pentru că lui Dodon i-a fost distribuit rolul de adversar politic, iar acestei căzături, la câştigurile pe care le are, ii total indiferent ce crede lumea despre el. Pe fundalul porcăriilor lui Dodon, oamenii ar trebui să vrea să-l voteze şi pe dracul nu numai pe Filat şi Plahotniuk. Figura asta a mers, cel puţin o dată, când locuitorii oraşului Chişinău l-au votat pe Dorin Chirtoacă şi au acceptat să trăiască încă patru ani într-o mizerie de neimaginat numai să nu ajungă Dodon primar al capitalei.

De la “Pădurea Domnească” încoace, Plahotniuk şi Filat încă nu au trăit o frică mai mare ca acum, când toate televiziunile din lume au arătat luxul în care trăia Yanukovich. E foarte târziu să-şi retragă din internet toate imaginile cu viaţa lor de lux expuse cu fudulie prin toate publicaţiile glamuroase de la Chişinău. Sigura ieşire, pe care au dibuit-o ei în panică, ar fi Dodon.

Dodon nu este simbolul unei reminiscenţe sovietice sau imperiale. Dodon este simbolul mizeriei actualei guvernări.

Sursa: www.sergiumocanu.md

Daniela Bodrug: Pe durata a peste 20 de ani, toate partidele din RM şi-au fixat priorităţile în funcţie de conjunctură şi circumstanţe Voluntarii Antimafie au iniţiat astăzi Campania “Lista Neagră a Justiţiei din RM”