Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Comunicat de presă al Mişcării Populare Antimafie

|versiune pentru tipar||
MPA / 28 februarie 2014
Mişcarea Populară Antimafie

Mişcarea Populară Antimafie are programată o adunare cu cetăţenii raionului Nisporeni, duminică, 2 martie 2014, ora 11:00. Casa de cultură din localitate este arendată de către vicepreşedintele partidului, Alexandru Florenţa, pentru două ore.

Conducerea raionului Nisporeni reprezentată de Partidul Democrat, întreprind mai multe măsuri de zădărnicire a manifestării noastre: Şefa direcţiei cultură Andronachi a avertizat că noi nu vom avea acces la sala Casei de cultură. Aseară, 27 februarie 2014, a fost deconectat curentul electric în studioul de televiziune Albasat TV, unde urma să aibă loc o emisiune cu participarea liderilor MPA.

În legătură cu cele expuse, anunţam pe această cale că Adunarea MPA cu cetăţenii raionului Nisporeni va avea loc la ora şi locul stabilit, iar responsabilitatea pentru posibilele consecinţe ale acţiunilor nelegitime şi provocatoare ale demnitarilor publici din raionul Nisporeni le revine domniilor lor şi Ministerului de Interne.

Sergiu Mocanu,
Preşedinte MPA

Sursa: www.antimafie.md

Voluntarii Antimafie au iniţiat astăzi Campania “Lista Neagră a Justiţiei din RM” În atenţia mijloacelor de informare în masă, Delegaţiei UE, Ambasadei SUA, Ambasadei Ucrainei şi a misiunilor străine acreditate la Chişinău