Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Nu fiţi victime 7 aprilie, fiţi luptători!

|versiune pentru tipar||
MPA / 7 aprilie 2014 | 
Mişcarea Populară Antimafie

Stimaţi concetăţeni!

Evenimentele din 7 aprilie trebuiau să tragă o linie de demarcaţie între regimul comunist şi o guvernare pro-europeană, însă, 7 aprilie a devenit o linie de demarcaţie între lumea săracilor şi lumea belşugului! În lumea săracilor trăiesc toţi cetăţenii RM, iar în lumea belşugului trăiesc clanurile politico-mafiote!

De aceea, evenimentele din 7 aprilie trebuie să însemne pentru noi toţi nimic altceva decât LUPTĂ — o luptă pentru LIBERTATEA de care am fost şi încă suntem lipsiţi! O luptă care încă nu s-a sfârşit!

Jos Mafia! Jos Comunştii!

Din cauza evenimentelor nefericite din martie curent pe fonul atacului barbar al Rusiei asupra Ucrainei şi al dislocării agenturii ruseşti în Transnistria prin intermediul Aeroportului Chişinău făcută şi cu acordul tacit al aşa zisei guvernări pro-europene de la Chişinău, noi am fost cu ochii pe acţiunile lor şi am întrerupt campania Lista Neagră a Justiţiei, pe care o continuăm astăzi, aici, în faţa Parlamentului pentru a marca acea acţiune de înaltă demnitate şi de o trăire sinceră a unei perspective pentru libertate a luptătorilor din 7 aprilie 2009 — acţiune care încă nu şi-a realizat scopul de a avea la guvernare o conducere cu adevărat democratică şi europeană. În această clădire trebuia să se adăpostească visul european la care deputaţii să lucreze, însă, în această clădire a Parlamentului s-au adăpostit profitorii acestui vis.

Pentru noi, Mişcarea Populară Antimafie, termenul de prescripţie care a devenit subiect de discuţii manipulatoare în scop electoral, nu va trece până nu vom pedepsi toţi torţionarii şi toţi criminalii care au dat ordine în acele zile şi acei care timp de 5 ani fiind la Guvernare au muşamalizat cazul 7 aprilie şi au furat statul!

Pe 2 aprilie curent, aţi fost martorii iniţiativei sterpe a celui mai mare LUZĂR pe care l-a cunoscut arena politică a Republicii Moldova, emanat după 5 ani de minciuni şi muşamalizări, de a exclude termenul de prescripţie pe dosarul 7 aprilie — această iniţiativă este una de PR şi de manipulare crasă.

Dosarul 7 aprilie este unul din cele mai mari eşecuri ale actualei Guvernări în spatele căreia stau doi Mafioţi — Filat şi Plahotniuc, care l-au ferit de răspundere pe al treilea Mafiot — Voronin! Filat şi Plahotniuc au nevoie de Voronin la libertate pentru a nu ajunge ei înşişi la puşcărie! Voronin este garantul libertăţii şi succesului lui Filat şi Plahotniuc! Atât timp cât Voronin este în viaţa politică, atât timp, mafioţii au o sperietoare pentru a atrage voturile cetăţenilor de partea lor! Ei au ucis încrederea oamenilor că vor scăpa de urgia comunistă, dar au consolidat convingerea că partidele venite la conducere după 7 aprilie sunt o apă şi-un pământ cu Partidul Comunist!

Atât timp cât Voronin, Plahotniuc şi Filat, cel puţin, nu sunt pedepsiţi, tot atât timp înseamnă că

Justiţia se află la cheremul mafioţilor!
Tot atât timp înseamnă că ţara asta nu s-a civilizat!
Tot atât timp înseamnă că schimbarea nu s-a produs!
Tot atât timp înseamnă că am schimbat un criminal pe mai mulţi criminali!

Revoluţia din 7 aprilie nu s-a terminat!

Dar, de data aceasta, noi vom lupta prin alte metode! Nu vom lupta în stradă cerâind schimbarea şi nici nu ne veţi vedea bocind dezamăgiţi, ci vom lupta prin credinţa care ne ridică de la pământ, prin adevărul pe care îl transmitem de la om la om, din localitate în localitate! Adevărul este izbăvirea cetăţenilor de criminali şi de oameni întâmplători in clasa politică din RM.

Justiţia europeană şi Mafia nu pot coexista într-un stat de drept şi noi suntem ferm convinşi că aşa precum zilele de 7 şi 8 aprilie 2009 au marcat plecarea de la guvernare a comuniştilor, ziua următoarelor alegeri parlamentare va marca sfârşitul acestei guvernări mincinoase şi perfide, care a batjocorit timp de 5 ani acest popor, a subminat integral economia şi a ajuns ruşinea noastră şi a acestei ţări în lumea civilizată!

Numele persoanelor pe care le vedeţi in Lista Neagra afişată astăzi aici în spatele meu, sunt cei care se fac direct responsabili de tot ceea ce ni se întâmplă noua în ultimii 20 de ani. Judecătorii se fac responsabili de complicitate la furturi din bunul public şi la subjugarea economiei şi a justiţiei de către clanurile mafiote. O parte din aceste persoane vor merge la cules căpşuni, dar marea majoritate de pe această Listă vor fi băgaţi la ani grei de puşcărie cu sechestrarea averilor de către Tribunalul Public pe care îl va instaura Mişcarea Populară Antimafie! Tribunal format din Judecători Europeni! Prin experienţe similare au trecut ţările balcanice şi astăzi sunt ţări prospere!

Partenerii noştri europeni şi americani nu-i susţin pe aceşti criminali aşa cum ar vrea ei să înţeleagă oamenii, partenerii noştri europeni ne susţin direct pe noi, cetăţenii RM, doar ca ei sunt nevoiţi să poarte discuţii cu aceşti oameni întâmplători în politica RM pe care i-au ales cetăţenii prin vot! Aceşti criminali care prin minciună şi manipulare au ajuns la funcţii înalte în stat!

Partenerii noştri ne îndeamnă tranşant sa luăm decizii corecte în ţara noastră! Ne-am convins deja că REFORMELE TREBUIE ÎNCEPUTE DE LA CLASA POLITICĂ! Să ne apucăm de lucru şi sa trimitem la groapa de gunoi a istoriei toate aceste partide conjuncturale, care ne-au îndepărtat de Europa cu mai mult de 20 de ani!

Niciodată nu este târziu! Vă îndemnăm să vă mândriţi cu ziua de 7 aprilie! Acea zi a demonstrat că efortul propriu al nostru poate aduce schimbarea şi asta se va întâmpla prin revoluţia paşnică pe care o vom da în următoarele alegeri, prin votul de protest împotriva minciunii, crimei şi fărădelegii, prin dărâmarea acestui sistem politico-mafiot!

Prin lupta dată aici, acasă, pentru libertate, dreptate şi adevăr — numai aşa Republica Moldova va face parte din sistemul de valori European, unde omul, bunăstarea şi viaţa lui sunt o prioritate supremă pentru cei care conduc o ţară!

Comuniştii şi Mafia de la Guvernare sunt o apă şi-un pământ!

Jos mafia! Jos comuniştii!

Paul Gherman
Voluntar Antimafie

Sursa: www.sergiumocanu.md

Antimafie avertizează asupra riscurilor în contextul situaţiei regionale Declaraţiile lui Sergiu Mocanu, liderul MPA, din cadrul Conferinţei de Presă “Restanţele Guvernării versus Acordul de Asociere”