Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Decretul de decorare a mafioţilor va ajunge în fiecare casă

|versiune pentru tipar||
MPA / 30 iulie 2014 | 
Mişcarea Populară Antimafie

Astăzi, Mişcarea Populară Antimafie a fost la cea de-a treia tentativă de instalare a unui cort în faţa Reşedinţei de stat pentru informarea cetăţenilor cu privire la Lista demnitarilor decoraţi de preşedintele Timofti.

Nici de data aceasta, poliţia nu a permis partidului MPA să protesteze în formă liberă.

Mişcarea Populară Antimafie nu este dispusă să-şi măsoare puterile cu poliţia, care nu permite instalarea cortului, şi nu are rost să insistăm până la absurd într-un stat în care instituţiile funcţionează la ordinul mafioţilor şi nu în cadrul şi spiritul Legii şi al Drepturilor cetăţeneşti. De aceea, membrii Mişcării continuă acţiunea prin deplasarea în toate sectoarele capitalei şi în localităţile Republicii pentru informarea cetăţenilor despre “eroii” acestei conduceri mafiote, care reprezintă o frână în parcursul european al Republicii Moldova.

Primul lucru care duce la decăderea unui stat este cel moral. Preşedintele Timofti, prin decorarea lui Plahotniuc Vladimir, altă dată, şi Filat Vladimir, cu cea mai înaltă distincţie de stat — Ordinul Republicii, a devalorizat la cel mai înalt nivel instituţiile de stat.

Mişcarea Populară Antimafie va depune o cerere la Cancelaria Preşedinţiei cu solicitarea de a fi informată despre ziua, ora şi locul unde vor fi decorate persoanele numite în acest Decret de o ruşine naţională pentru cetăţenii Republicii Moldova, pentru ca ei să-şi poată vedea “eroii” mafioţi în momentul ceremoniei de decernare a onorurilor şi medaliilor de stat.

Sursa: www.antimafie.md

SPPS în serviciul Mafiei Sergiu Mocanu: Ei au bani mulţi, au milioane, dar putere nu au şi nici somn nu au