Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Partidul Liberal s-a pus într-o postură ridicolă

|versiune pentru tipar||
MPA / 12 februarie 2015
Mişcarea Populară Antimafie

Partidul politic Mişcarea Populară Antimafie a organizat astăzi, 12 februarie 2015, un miting de protest în faţa Parlamentului Republicii Moldova împotriva investirii unui Guvern anti-european “Leancă 2” votat de PCRM, PD şi PLDM.

Acţiunea de protest a Mişcării Populare Antimafie are o ţintă concretă: Justiţie Independentă şi Procuror General Străin desemnat cu concursul Comisiei Europene. Acordul de Asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeană nu are nicio şansă de realizare fără îndeplinirea acestor condiţii. Guvernul “Leancă 2” sprijinit de către comunişti este unul anti-european şi investirea lui răstoarnă rezultatul elector pro-european din 30 noiembrie. Amintim cu această ocazie că noi am cerut constant de la Partidul Liberal să renunţe la orice funcţie guvernamentală şi să ceară doar Justiţie Independentă şi Procuror Străin. Încercarea de a face parte dintr-un Guvern construit pe principii mafiote a adus Partidul Liberal într-o postură ridicolă în care nu mai poate influenţa prin nimic asupra actului decizional.

Acţiunea de astăzi a Mişcării Populare Antimafie este doar una din şirul de manifestări de protest împotriva deturnării cursului european al Republicii Moldova.

Sursa: www.antimafie.md

Numai o revoltă de stradă va putea repune Republica Moldova pe făgaşul Integrării Europene Leancă, şantajat de Plahotniuc în cazul BEM; RM nu mai are vreo şansă de integrare în UE