Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Maia Sandu — Prim-ministru!

|versiune pentru tipar||
MPA / 23 iulie 2015
Mişcarea Populară Antimafie

Stimaţi prieteni!

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, am anunţat opinia publică despre faptul că Mişcarea Populară Antimafie porneşte Campania publică de sprijin a Maiei Sandu pentru funcţia de Prim-ministru!

Această campanie este necesară pentru că nici Filat şi nici PLDM, care ar propune candidatura ei la această funcţie, nu sunt dispuşi s-o susţină.

Filat priveşte candidatura Sandu doar ca pe un element de şantaj împotriva lui Plahotniuc, pentru ca acesta să sprijine candidatura dânsului la această funcţie.

Campania noastră presupune manifestări publice de sprijin şi protest, în acest scop avem rezervat locul din faţa clădirii Parlamentului.

Îndemnăm forţele politice, organizaţiile non-guvernamentale şi liderii de opinie să-şi consolideze forţele şi să facă presiuni asupra partidelor parlamentare aflate în negocieri să o aleagă pe Maia Sandu în funcţia de Prim-ministru.

Sursa: www.antimafie.md

Sergiu Mocanu: Republica Moldova — spălătorie de bani proveniţi din crime transfrontaliere Petiţie adresată reprezentanţilor societăţii civile, directorilor de opinie, personalităţilor de notorietate publică şi reputaţie ireproşabilă