Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Mihai Godea: Prăpastia se cască în continuare — ea poate înghiţi atât Republica Moldova, cât şi clasa politică

|versiune pentru tipar||
PAD / 15 ianuarie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

“Decizia Curţii Constituţionale nu este un mandat pentru reînceperea circului şi nu este un mandat pentru continuarea activităţii în ilegalitate”, a reiterat Mihai Godea astăzi, în cadrul şedinţei extraordinare a Parlamentului, totodată specificând că această decizie “este un moment în care trebuie să se facă concluziile necesare şi Parlamentul, dar şi întreg sistemul politic să reintre în normalitate”.

Tot astăzi, Mihai Godea a lansat un apel la responsabilitate către colegii săi deputaţi, îndemnându-i să analizeze măsura în care deciziile adoptate pe parcursul a doi ani le-au aparţinut.

“Înainte de a lua hotărâri vizavi de rezolvarea problemei cardinale — alegerea Preşedinetelui Republicii Moldova, eu vă chem să cântăriţi foarte bine. Eu vă chem să redeveniţi aleşi ai poporului şi să decideţi dumneavoastră: dacă ridicaţi mâna pentru un lucru important, legal, constituţional sau sunteţi parte, în continuare, a jocurilor politice care nu vă aparţin”, a concluzionat liderul PAD.

Sursa: www.mihaigodea.md

Declaraţie cu privire la triumful legii asupra jocurilor politice iresponsabile Mihai Godea: “Noi avem peste 3000 de voluntari care nu se bucură de niciun statut”