Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

PAD îşi exprimă respectul faţă de decizia Ministrului Iurie Leancă

|versiune pentru tipar||
PAD / 24 decembrie 2012
Partidul Acţiunea Democratică

Partidul Acţiunea Democratică apreciază la justa valoare decizia curajoasă a Ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iurie Leancă de a-şi prezenta demisia aşa cum a promis. Decizia sa este cu atât mai remarcabilă cu cât activitatea sa a fost una dintre cele mai performante din cadrul actualului cabinet de miniştri.

Înţelegem dificultatea celor două mandate ale Minstrului Iurie Leancă şi contextul dificil sub care a activat între realităţile complexe ale geopoliticii şi presiunile politicianiste de partid de la Chişinău.

Gestul Ministrului Iurie Leancă sperăm să fie un exemplu şi pentru ceilalţi membri ai executivului şi mai ales pentru premierul Vlad Filat.

În acest context, Partidul Acţiunea Democratică îşi exprimă speranţa că şeful executivului nu va folosi onestitatea domnului Iurie Leancă pentru încă un truc de PR şi va răspunde cu aceeaşi demnitate cu care Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene a ales să îşi încheie mandatul.

Sursa: www.padm.md

Partidul Acţiunea Democratică salută învestirea domnului Cristian David în funcţia de Ministru Delegat pentru Românii de Pretutindeni PAD a celebrat 163 de ani de naşterea poetului naţional Mihai Eminescu