Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Mihai Godea: Lideriii AIE să îşi verifice consilierii. Necunoscute sunt căile de infiltrare ale Kremlinului!

|versiune pentru tipar||
PAD / 23 ianuarie 2013
Partidul Acţiunea Democratică

Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea a avertizat liderii AIE asupra pericolului de a pierde şansa istorică a încheia Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, la fel ca în 1999 şi în acest context el a sugerat că profundă criză politică poate fi încurajată şi orchestrată de Kremlin. Liderul PAD şi-a expus opiniile în cadrul emisiunii “Ediţia Specială” difuzată în direct de postul Publika TV în seara zilei de 22 decembrie 2012.

“La Summitul Societăţii Civile din Parteneriatul Estic, Comsiarul Fulle a venit cu o agendă şi spunea exact: Până la summitul de la Vilnius, Uniunea Europeană speră să încheie negocierile privind acordul de asociere până la summitul de la Vilnius din noembrie cu Republica Moldova, cu Georgia şi cu Armenia.(..) Ceea ce s-a întâmplat în Georgia în această toamnă când totul s-a întors cu picioarele în sus din punct de vedere a triectului strategic şi toată mizeria la care am asistat pe parcursul lunii ianuarie în Moldova, sigur că ne pune serioase semne de întrebare.” a explicat Mihai Godea.

“Eu aş sugera liderilor Alianţei să facă regulă în consilieri, pentru că este cunoscută capacitatea serviciilor ruse de a se infiltra pe diverse căi.” a concluzionat liderul PAD.

Sursa: www.padm.md

Mihai Godea — Luare de cuvânt în problema “Vânătorii domneşti”, şedinţa extraordinară a Parlamentului din 21 ianuarie 2013 Declaraţie cu privire la impozitarea coletelor neînsoţite