Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAD

Independenţa se apără şi se reafirmă în fiecare zi!

|versiune pentru tipar||
PAD / 27 august 2014
Partidul Acţiunea Democratică

Stimaţi concetăţeni,

Evenimentele dramatice din acest an au demonstrat că Independenţa de Stat se declară o singură dată dar se apărată şi se reafirmă constant prin curaj, demnitate şi responsabilitate.

În contextul acestor evenimente trebuie să ne amintim că ne-am obţinut independenţa în faţa unui imperiu care ne-a ameninţat fiinţa naţională, istoria şi limba. Un imperiu care, chiar dacă şi-a schimbat numele, şi-a păstrat mercenarii şi armele. Anul acesta mai mult ca niciodată acest imperiu ne-a arătat adevărata sa faţă şi lipsa totală de respect pe care o are faţă de independenţa şi suveranitatea poporului nostru.

La 23 de ani de la proclamarea Independenţei, Republica Moldova se află în faţa unor oportunităţi istorice dar şi a unor ameninţări care pun în pericol chiar integritatea şi suveranitatea statului nostru. Dar, la fel ca în august 1991, solidaritatea, curajul şi voinţa neclintită a cetăţenilor vor fi scutul de apărare Republicii Moldova.

Vă felicităm cu Ziua Independenţei şi suntem convinşi că împreună putem construi un viitor în demnitate, libertate şi prosperitate.

Cu respect,

Mihai Godea
Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică

Sursa: www.padm.md

PAD susţine ratificarea şi implementarea Acordului de Asociere şi Liber Schimb cu Uniune Europeană