Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federaţiei Ruse, Valeri Kuzmin

|versiune pentru tipar||
PCRM / 2 octombrie 2009
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Federaţiei Ruse în ţara noastră, Valeri Kuzmin.

În cursul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea evoluţiei relaţiilor de cooperare moldo-ruse, fiind reiterat interesul reciproc pentru extinderea şi aprofundarea raporturilor bilaterale în diverse domenii, în spiritul înţelegerii reciproce şi prieteniei existente între cele două ţări şi popoare.

În cadrul întrevederii a fost, de asemenea, discutată, problematica transnistreană, ambii interlocutori împărtăşind necesitatea imperativă a identificării unei soluţii politice paşnice pentru soluţionarea acesteia, cu respectarea întocmai a principiilor suveranităţii şi integrităţii teritoriale a Republicii Moldova.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Orice decizie a autorităţilor trebuie să fie luată în interesul elevilor şi studenţilor Declaraţia făcută în plenul Parlamentului de către deputatul PCRM, Galina Balmoş, cu privire la politica antisocială promovată de noua guvernare