Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul Ungariei Gyorgy Varga

|versiune pentru tipar||
PCRM / 12 octombrie 2009
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în ţara noastră, Gyorgy Varga.

În cadrul întrevederii a fost efectuat un schimb de opinii vizînd relaţiile de cooperare moldo-magheare, fiind împărtăşită opinia reciprocă cu privire la existenţa unor raporturi bune de colaborare bilaterală, precum şi interesul pentru dezvoltarea continuă a interacţiunii dintre Moldova şi Ungaria pe diverse dimensiuni.

În altă ordine de idei, interlocutorii s-au referit la perspectivele europene ale Republicii Molodva, Vladimir Voronin exprimînd mulţumiri autorităţilor ungare pentru sprijinul acordat ţării noastre pe calea integrării europene. Vladimir Voronin şi-a exprimat speranţa că obiectivul de integrare europeană va rămîne neschimbat pentru actuala guvernare, iar experienţa şi realizările Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, obţinute pe parcursul celor opt ani de guvernare în procesul de racordare la standardele europene, vor facilita eforturile acesteia în ce priveşte continuarea cursului de integrare europeană a ţării noastre.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Declaraţia fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor din Republica Moldova Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA Asif J. Chaudhry