Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Vladimir Voronin a primit un mesaj de mulţumire din partea Preşedintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko

|versiune pentru tipar||
PCRM / 5 noiembrie 2009
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a primit din partea Preşedintelui Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko, un mesaj de mulţumire prin care partea belarusă îşi exprimă recunoştinţa pentru activitatea comună întreprinsă în direcţia consolidării unor relaţii durabile şi reciproc avantajoase dintre Belarus şi Moldova.

“Cu o profundă cordialitate îmi amintesc multiplele noastre întîlniri şi contacte care mi-au descoperit calităţile Dumneavoastră profesionale şi umane. Apreciez înalt talentul Dumneavoastră de organizator, capacitatea de a identifica soluţii optime pentru cele mai dificile probleme, precum şi atitudinea cu adevărat frăţească faţă de poporul belarus. Veţi fi mereu un oaspete multaşteptat în ţara noastră”, se arată în scrisoarea adresată de către Aleksandr Lukaşenko lui Vladimir Voronin.

Preşedintele Republicii Belarus se arată convins de faptul că, în condiţiile deloc simple de astăzi, cel de-al treilea Preşedinte al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, în calitatea sa de om de stat şi politician înţelept, va participa în cel mai activ mod la dezvoltarea social-economică de mai departe a Moldovei.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Declaraţia PCRM cu privire la audierile parlamentare ale ministrului sănătăţii privind situaţia cu gripa pandemică Fracţiunea PCRM în Consiliul Municipal Chişinău a solicitat convocarea şedinţei extraordinare a Consiliului Municipal