Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PCRM / 22 decembrie 2009
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Marţi, 22 decembrie 2009, a avut loc plenara Comitetului Raional Orhei al PCRM. Pe parcursul plenarei au fost abordate mai multe subiecte ce ţin de situaţia social-politică în ţară, la fel au fost discutate o serie de aspecte cu caracter organizatoric la nivel local, inclusiv alegerea organelor de conducere a comitetului raional de partid şi excluderea unor membri.

Pe parcrsul şedinţei Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, a prezentat la general situaţia social-politică din ţară, referindu-se şi la situaţia din raionul Orhei în particular. De asemenea participanţii la plenară s-au expus asupra obiectivelor de dezvoltare a partidului la nivel naţional şi nemijlocit local, fiind trasate principalele repere strategice şi tactice pe termen scurt şi mediu.

Pe parcusul şedinţei, participanţii s-au expus pe marginea excluderii din componenţa Comitetului Raional Orhei al PCRM a dlui Guznac Valentin şi Popuşoi Petru. Decizia de excludere a fost luată unanim de către toţi delegaţii la plenara raională.

De asemenea, pe parcursul plenarei au fost realeşi noi membri ai Comitetului Raional şi anume Dl. Babin Semion şi Boico Serghei. În calitate de prim-secretar al comitetului raional de partid a fost ales cu majoritatea voturilor celor prezenţi Dl. Vasilcan Oleg.

Sursa: www.pcrm.md

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliţiei Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova