Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Poliţiei

|versiune pentru tipar||
PCRM / 18 decembrie 2009
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Cu ocazia zilei profesionale, Partidul Comuniştilor din Republica Moldova felicită toţi colaboratorii organelor de poliţie, le dorim sănătate, perseverenţă, cutezanţă şi bărbăţie. Organelor de poliţie le revine un rol important în asigurarea securităţii, ordinii publice şi uni climat de siguranţă pentru cetăţeni.

Cetăţenii îşi pun speranţa în dumneavoastră, pentru că determinarea cu care vă faceţi datoria înseamnă garanţia unei vieţi mai liniştite şi sigure.

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a susţinut şi va susţine organele de drept, mai ales în aceste momente grele. Nu vom admite defăimarea şi denigrarea colaboratorilor organelor de poliţie şi vom depune toate eforturile pentru restrabilirea drepturilor sociale ale colaboratorilor organelor de poliţie, perecum şi vom pleda pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi activitate a lor.

Sursa: www.pcrm.md

Declaraţia fracţiunii PCRM privind proiectul bugetului de stat pentru anul 2010 Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova