Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Şedinţa plenară a comitetului raional Coicana a PCRM

|versiune pentru tipar||
PCRM / 17 iulie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

La 16 iulie 2014 s-a desfăşurat şedinţa plenară a comitetului raional Coicana a PCRM în cadrul căreia membrii organizaţiei au făcut totalurile activităţii şi au discutat pe marginea proiectului platformei electorale a comuniştilor. Această organizaţie teritorială a acumaulat deja peste 450 de propuneri pentru viitoarea platformă electorală.

La şedinţa respectivă a participat şi preşedintele partidului, Vladimir Voronin care a declarat că, eforturile fiecărui membru de partid au contribuit la acumularea celor mai multe mandate în rezultatul alegerilor democratice din 2001, 2005 şi 2009. În continuare, a mai spus Voronin, principiul de bază al PCRM va fi acelaşi — munca în echipă deoarece, numai prin conjugarea potenţialului fiecărui membru în parte poate fi obţinută victoria.

Participanţii la plenară au adoptat o declaraţie prin care şi-au exprimat susţinerea pentru proiectul platformei PCRM care va deveni cel mai important document nu doar pe perioada campaniei electorale dar şi pentru următorii patru ani.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Declaraţia fracţiunii PCRM în CMC în legătură cu situaţia creată în sistemul de transport din capitală Amendamente la proiectul Codului Educaţiei al Republicii Moldova propuse de deputatul PCRM, Oxana Domenti