Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Întrevederea Preşedintelui PCRM cu Ambasadorul Azerbajanului în RM

|versiune pentru tipar||
PCRM / 16 septembrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

La 16 septembrie 2014, Preşedintele PCRM Vladimir VORONIN a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Azerbajan în Republica Moldova Namic ALIEV.

În cadrul întrevederii, Vladimir VORONIN şi Namic ALIEV au discutat situaţia social-economică şi politică din Republica Moldova în preajma alegerilor parlamentare care vor avea loc la 30 noiembrie curent.

Relaţiile bilaterale moldo-azere, stadiul lor actual şi perspectivele de dezvoltare au constitut un alt subiect de discuţii în cadrul întrevederii. În context, Vladimir VORONIN a salutat vizita în Republica Moldova a Preşedintelui Azerbaijanului Ilham ALIEV, despre care s-a anunţat în presa moldovenească că va avea loc în viitorul apropiat.

În altă ordine de idei, Vladimir VORONIN a apreciat înalt contribuţia pe care o au membrii diasporei azere din Republica la dezvoltarea social-economică şi culturală a ţării. Vladimir VORONIN, a ţinut să le mulţumească cetăţenilor Moldovei de origine azeră pentru spiritul patriotic şi dragostea pe care o manifestă faţă patria noastră comună Republica Moldova.

Centrul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

PCRM — o nouă sesizare la CEC Declaraţia PCRM privind situaţia gravă în domeniul ordinii publice şi justiţiei