Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Robert Kirnag

|versiune pentru tipar||
PCRM / 2 octombrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 2 octombrie, preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Slovace, Robert Kirnág.

În cadrul întâlnirii, liderul comuniştilor moldoveni a declarat că formaţiunea pe care o reprezintă intră în campania electorală bine pregătită, a fost elaborat un program care conţine mecanisme reale pentru soluţionarea problemelor socio-economice cu care se confruntă astăzi Republica Moldova.

Vladimir Voronin a dat asigurări că PCRM va participa la alegeri, respectînd strict prevederile legislaţiei. În acelaşi timp, Voronin şi-a exprimat convingerea că, campania electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va fi una grea deoarece, actuala guvernare va recurge la cumpărarea masivă a alegătorilor şi va face tot posibilul pentru a frauda rezultatul votului.

Preşedintele Partidului Comuniştilor, de asemenea, a remarcat faptul că PCRM a susţinut întotdeauna cooperarea deplină în diverse domenii cu partenerii externi ai Republicii Moldova.

La rândul său, Robert Kirnág a declarat că Slovacia este interesată şi disponibilă pentru o dezvoltare mai dinamică a relaţiilor bilaterale cu Republica Moldova.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat informativ despre Plenara Comitetului Central al PCRM Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Pascal Vagogne