Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Prima şedinţă a deputaţilor PCRM în Parlamentul de legislatura a XX-a

|versiune pentru tipar||
PCRM / 16 decembrie 2014
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Astăzi, 16 decembrie, a avut loc prima şedinţă a deputaţilor Partidului Comuniştilor din Republica Moldova aleşi în Parlamentul Republicii Moldova la 30 noiembrie. În cadrul şedinţei, Violeta Ivanov a fost aprobată în funcţia de Preşedinte a Fracţiunii parlamentare a PCRM.

Pentru funcţia de vicepreşedinte al fracţiunii a fost aprobat deputatul Victor Mîndru, iar secretarul fracţiunii a devenit Elena Bodnarenco. În scopul coordonării şi asigurării activităţii eficiente a Fracţiunii parlamentare a PCRM au fost formate patru grupuri de lucru: politic, economic, juridic şi social, fiind desemnaţi şi conducătorii acestora.

Deputaţii nou aleşi vor trece în revistă toate proiectele de legi înaintate de Fracţiunea parlamentară a Partidului Comuniştilor în Parlamentul precedent în vederea elaborării unor noi iniţiative legislative, ţinînd cont de programul electoral al PCRM.

Deputaţii PCRM s-au pronunţat pentru necesitatea convocării neîntîrziate a primei şedinţe plenare a Parlamentului nou ales, luînd în consideraţie multitudinea problemelor socio-economice şi politice din ţară, care necesită soluţii imediate.

Serviciul de presă al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Comunicat de presă al PCRM privind întrevederea Vladimir Voronin — Ulrike Knotz Mesajul de felicitare cu ocazia Sărbătorilor de Anul Nou al Preşedintelui PCRM, Vladimir Voronin