Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPCRM

Întrevederea lui Artur Reşetnicov cu oficialii europeni, Pirkka Tapiola şi Carl Hatzell

|versiune pentru tipar||
PCRM / 14 aprilie 2015
Partidul Comuniştilor din Republica Moldova

Secretarul executuv al CC al PCRM, deputatul Artur Reşetnicov, a avut astăzi o întrevedere cu d-l Carl Hartzell, Consilier principal pentru politica externă in Cabinetul Presedintelui Consiliului European şi cu Ambasadorul Uniunii Europene in Republica Moldova, d-l Pirkka Tapiola.

Părţile au discutat situaţia politică din ţară, perspectivele cooperării cu UE, au făcut schimb de opinii privitor la dezvoltarea instituţiilor democratice din RM.

Ambasadorul Uniunii Europene in Republica Moldova, d-l Pirkka Tapiola a menţionat rolul UE in consolidarea democraţiei si a statului de drept.

Participanţii la întrevedere şi-au exprimat îngrijorarea privind faptul că în RM corupţia atentează atît la statalitate cit si la bunăstarea cetăţenilor.

In acest sens, PCRM şi-a reiterat poziţia de a folosi toată experienţa pentru dezvoltarea ţării în interesele oamenilor.

Serviciul de presă al CC al PCRM
Sursa: www.pcrm.md

Felicitarea preşedintelui Vladimir Voronin cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşte Alexandr Isaev: Comuniştii l-au lipsit pe Băsescu de speranţe