Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Sinecere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 noiembrie 2009
Partidul Democrat din Moldova

Dragă tinere,

Vrem să-ţi aducem sincere felicitări în această zi importantă, pentru ţara ta, pentru oraşul tău, pentru comuna ta, pentru satul tău.

În această zi internaţională a studenţilor, fie ca lumina şi speranţa, munca şi realizările, fericirea şi încrederea să-ţi reprezinte viitorul aşa cum îl vezi tu.

Tinereţea reprezintă nu atît o perioadă a vieţii, cît o stare de spirit, de efect al vîrstei şi o calitate a imaginaţiei.

Tinerii au jucat şi vor juca un rol important în promovarea valorilor şi principiilor europene. Fără voi, este de neconceput idea unui stat prosper, idea unui stat pentru toţi, idea unui stat de arhitectură europeană, care este visul întregii naţiuni, în special al tinerilor.

Indiferent de specializare, universitate sau facultate, Voi, toţi studenţii, sunteţi speranţa ţării, de voi depinde cum va arata Republica Moldova mîine, voi sunteţi ceea ce merită Republica Moldova, voinţa, dinamica, forţa, încrederea şi capacitatea.

Numai voi puteţi să transformaţi dorinţa în realizare, numai voiputeţi să transformaţi visul în adevăr, pentru că voi sunteţi tot ceea ce are mai bun Republica Moldova.

Voi sunteţi prezentul şi viitorul acestui stat.

Stimate student, Tineretului Democrat îţi aduce sinecere felicitări cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului.

Sursa: www.td.md

Discursul de prezentare a candidatului la postul de Preşedinte al Republicii Moldova Marian Lupu pleacă la Moscova şi la Bruxelles