Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Partidul Democrat din Moldova aderă la Partidul Socialiştilor Europeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 15 octombrie 2010
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Socialiştilor Europeni în cadrul congresului său, ţinut la Bruxelles pe 14 octombrie curent, a votat unanim accedera Partidului Democrat din Moldova în calitate de membru cu drepturi depline în rîndurile sale.

Conform Preşedintelui PSE Paul Nyrup Rasmussen: “Sub conducerea lui Marian Lupu Partidului Democrat din Moldova a contribuit semnificativ la schimbările care au avut loc în Moldova în anul 2009. Partidul a devenit o forţă a tuturor moldovenilor, forţa ce luptă pentru înalte standarde ale vieţii, pentru justiţie echitabilă şi creştere durabilă. Sub conducerea lui Marian Lupu PDM a luptat, în cadrul coaliţiei de guvernare, pentru promovarea unor politici sociale şi economice responsabile, astfel aducând Moldova mai aproape de Europa. Astăzi, datorită sârguinţei dlui Marian Lupu şi a echipei sale, Partidul Democrat din Moldova a devenit membru cu drepturi depline al Partidului Socialiştilor Europeni. Salut călduros aderarea Partidului Democrat din Moldova la familia politică Europeană PSE.

Comentând asupra viitoarelor alegeri din Republica Moldova domnul Paul Nyrup Rasmussen a adăugat «Pentru Moldova, PENTRU TINE!» Acesta este sloganul cu care intră în campanie Partidul Democrat din Moldova şi acesta este rolul pe care noi, ca o familie, trebuie îl avem în Moldova. Noi trebuie să construim o ţară pentru toţi moldovenii, dincolo de interese personale şi de grup ale anumitor segmente ale societăţii. Astăzi Moldova se confruntă cu mari provocări economice, sociale şi politice. La următoarele alegeri cetăţenii R. Moldova au şansa de a alege un noi început pentru ţara lor. Numai Partidul democrat, un partid puternic, după cum este, poate răspunde sfidărilor şi necesităţilor interne ale Moldovei. Poate s-o aducă mai aproape de Europa. Doresc succese Partidului Democrat în campania ce se apropie. Sunt sigur, alegerile din 28 noiembrie vor demonstra încrederea, care o au moldovenii în PDM.”

Sursa: www.pdm.md

M.Lupu: “Autorităţile Moldovei au obligaţia morală de a înlesni, cât mai mult posibil, dialogul cu conaţionalii noştri stabiliţi peste hotare” Mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii din Mediul Rural