Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Felicitare Ziua Profesorului

|versiune pentru tipar||
PDM / 4 octombrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Dragi profesori,

Tineretul Democrat, organizaţia de tineret a Partidului Democrat din Moldova, Vă urează cele mai sincere felicitări cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţămînt.

Dumneavoastră sunteţi coloana vertebrală a unei ţări sau naţiuni, de Dumneavastră depinde calitatea cetăţenilor şi a viitorului nostru, pentru că pentru fiecare dintre noi Dumneavoastră sunteţi arhitecţii viselor noastre.

Munca Dumneavoastră de zi cu zi ne face pe noi mai puternici, mai siguri, mai întelepti. Noi Tinerii Democraţi vă aducem sincere recunoştinţe pentru tot ceea ce faceţi pentru noi, pentru Ţara noastră, pentru aspiraţiile noastre europene.

Noi, tinerii vrem să vă mulţumim pentru munca, răbdarea, căldura, devotamentul, dragostea, ajutorul Dumneavoastră dat nouă, generaţiilor de tineri, zidit în noi dragostea şi mîndria de ţară.

Cu înalte consederaţiuni şi gratitudine pentru activitea Demuneavoastră, noi tinerii vă dorim un sincer La mulţi ani scumpii nostri profesori! Vă urăm multă sănătate, fericire,bunăstare şi realizări.

Sursa: www.td.md

Pregătirea tinerilor democraţi continuă cu oraşul Ungheni La mulţi ani de Hramul Chişinăului