Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 decembrie 2011
Partidul Democrat din Moldova

Consiliul Naţional Politic al Partidului Democrat din Moldova s-a întrunit, astăzi, într-o şedinţă ordinară în cadrul căreia a fost făcut un bilanţ al activităţii formaţiunii în anul 2011, dar şi discutate obiectivele pentru anul 2012. De asemena, a fost discutată situaţia politică per ansamblu din ţară.

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a remarcat că anul curent a fost unul important pentru partid, fiind marcat de alegerile locale generale, din care PDM a ieşit mai puternic. Marian Lupu a menţionat că scorul obţinut de PDM pe ţară denotă o creştere de două ori faţă de rezultatul obţinut de partid în scrutinul din 2007, iar formaţiunea a ajuns să aibă câte un primar la fiecare patru localităţi.

Liderul PDM a adus mulţumiri tuturor membrilor formaţiunii care au contribuit la acest rezultat, subliniind că acesta este doar un început, iar de prestaţia echipei la nivel local va depinde mult evoluţia situaţiei la nivel de stat.

Conform statutului PDM, Consiliul Naţional Politic se convoacă cel puţin de două ori pe an. La ultima şedinţă a Consiliului s-a decis crearea alianţei de centru-dreapta — AIE 2.

Sursa: www.pdm.md

Cafenea politica cu vicepreşedintele PDM, Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Valentina Buliga Declaraţia preşedintelui interimar, preşedintelui PDM, Marian LUPU, privind deschiderea posibilităţii de a identifica un candidat de compromise pentru turul doi al alegerilor Preşedintelui Republicii Moldova