Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

TD PDM a dat startul “Saptaminii Tineretului”

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 noiembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului, Duminica 11 noiembrie, organizaţia de tineret a sec.Rîşcani, mun.Chişinau a organizat un campionat de mini-fotbal intre suburbiile sectorului Rîşcani. Evenimentul a avut loc in comuna Grătieşti în prezenţa spectatorilor din localitate şi invitaţilor speciali: Anatol Zolotcov, vice-ministrul Dezvoltarii Regionale şi Construcţiilor,preşedinte al organizaţiei sectorului Rîşcani a Partidului Democrat, Iurie Cazacu, Secretar-General a organizaţiei municipale Chişinau şi Andrei Florica, primarul comunei Grătieşti.

Jucătorii au intrat foarte încrezători în competiţie, ceea ce a făcut ca meciurile să fie jucate la un nivel înalt. Toate echipele au venit destul de bine pregătite pentru a cuceri cupa, dar, aşa cum e normal, campioni au devenit cei mai buni. Locul 1 a fost ocupat de echipa comunei Ciorescu, Locul 2 de echipa comunei Grătieşti şi Locul 3 a fost obţinut de echipa Ligii Studenţilor Democraţi. Invingatorii au obtinut cupa, medaliile de aur şi diplomele din partea Tineretului Democrat iar Locul 2 si 3 a fost premiaţi cu diplome şi cu medalii de argint si respectiv bronz.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din Moldova au participat la Conferinţa Alumnilor Fundaţiei Friedrich Ebert România 2012 Alegeri locale anticipate: două localităţi şi-au ales primarul democrat din primul tur