Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PDM are fracţiune în Consiliul Municipal Comrat

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat din Moldova are propria fracţiune în Consiliul Municipal Comrat. Decizia privind constituirea acesteia a fost anunţată în cadrul şedinţei Consiliului din 4 decembrie.

Formarea fracţiunii a devenit posibilă după aderarea Mişcării obşteşti “Noua Găgăuzia” la Partidul Democrat, iar din aceasta vor face parte 18 consilieri municipali din 27, susţinuţi în alegerile locale din 2011 de către Mişcarea “Noua Găgăuzie”, precum şi consilierii aleşi pe lista PDM.

Preşedinte al fracţiunii PDM a fost ales Victor Vasioglo, vicepreşedinte — Gheorghii Mitioglo, iar secretar — Ecaterina Bessarab.

În acest mod, PDM a devenit cel mai reprezentativ partid din Consiliul Municipal Comrat, deţinînd funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte a CMC, dar şi a 5 comisii municipale din 6.

Victor Vasioglo a menţionat în şedinţă că noua fracţiune şi-a propus drept scop implementarea în practică a scopurilor şi ideilor PDM, dar şi să activeze în binele locuitorilor municipiului Comrat.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Membrii PDM din sectorul Râşcani au avut o întâlnire cu scriitoarea Claudia Partole PDM a semnat un acord cu Grupul Aliantei Progresive a Socialistilor si Democratilor in PE