Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerii voluntari, adepţi ai PD din raionul Rezina, au dat o mînă de ajutor bătrînilor

|versiune pentru tipar||
PDM / 27 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

O bucurie cum doar o dată pe an o poţi simţi sunt sărbătorile de iarnă. Sunt sărbători a sufletului. Dar nu toţi pot sărbători aceste sărbători. Uniii din motive financiare, alţii din motive de neputinţă, motive de sănătate. Tinerii voluntari, adepţi ai PD din localitatea Ignăţei, raionul Rezina au hotărît să creeze în sufletele oamenilor neputincioşi o lumină, o bucurie. Echipa de tineri condusă de profesoara de informatică Torgai Tatiana, membra PD a organizat unele raiduri la bătrîni şi a dat o mînă de ajutor. Tinerii cu ardoare au ajutat la dezăpezirea cărărilor, au tăiat lemne, au adus apă, au procurat medicamente, le-au procurat pîine. O mare bucurie s-a citit pe feţele bătrînilor. Ei au simţit că nu sunt uitaţi, că au un sprijin şi la nevoie au la cine apela. Erau atît de binevoitori, dornici de companie, de o vorbă bună şi credem că le-am adus în ajun de sărbători un iz de sărbătoare. Bătrînele Pavel Sofia, Efremova Ana, Toma Elisaveta au fost nespus de entuzasmate şi nici de cum nu doreau să se despartă de tineri. Ne stăruim să facem aşa gesturi nu numai în ajun de sărbători şi avem bătrînei ce ne aşteaptă.

S-a mai organizat un concert unde au fost invitaţi ca spectatori membrii ai familiilor socialmente-vulnerabile. S-au prezentt unele numere artistice şi s-au încadrat în prezentare nu doar tinerii din echipa susţinătorilor PD dar şi elevi din familii socialment- vulnerabile. Suntem o echipă tînără şi tindem să ne lărgim atît în numărul membrilor cît şi în faptele ce ne vor marca.

Cu fiecare an ce trece echipa se convinge din ce în ce mai mult că există oameni cu inimă mare, care au sentimentul de compasiune, generozitate, dragoste şi înţelegere faţă de persoanele nevoiaşe din Moldova. La primul apel tinerii sunt gata de fapte mari.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii democraţi din raionul Şoldăneşti au creat grupuri de iniţiativă care ajută locuitorii satelor izolate de traseele naţionale TD Leova a organizat serată de revelion