Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Felicitări cu ocazia Anului Nou din partea Preşedintelui PDM, Marian Lupu

|versiune pentru tipar||
PDM / 30 decembrie 2012
Partidul Democrat din Moldova

Stimaţi cetăţeni ai Republicii Moldova,
Dragi prieteni,

Anul 2012 a fost unul complicat, dar am mers înainte. Profit de această ocazie şi Vă aduc mulţumiri pentru răbdare şi înţelepciune, pentru atitudinea civică de care aţi dat dovadă, datorită căreia s-a reuşit depăşirea crizei politice şi păşirea pe calea stabilităţii şi dezvoltării. Sunt încrezător că, în anului care vine, vom reuşi să realizăm, împreună cu dumneavoastră, acele lucruri frumoase pe care le-am pus în plan pentru rezolvarea problemelor cetăţenilor şi ale ţării.

La cumpăna dintre ani, vă doresc ca anul ce vine să fie unul mai bun, în care să ne bucurăm de cele realizate şi în care să avansăm împreună pe calea progresului şi a integrării europene a Moldovei. Eu cred în Moldova europeană!

În 2013, Vă urez tuturor să avem puterea necesară pentru a consolida societatea moldovenească şi să devenim mai puternici, pentru ca economia să crească, să fie create noi locuri de muncă, iar cetăţenii să se bucure de un nivel de viaţă mai înalt.

Vă doresc fiecăruia dintre Dumneavoastră sănătate şi noroc. Fie ca anul care vine să vă aducă perspective frumoase şi realizabile, rezultate pe potriva aşteptărilor şi speranţelor, grija şi atenţia celor apropiaţi.

La Mulţi Ani, dragi concetăţeni!!!

Marian LUPU,
Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova
Preşedintele PDM

Sursa: www.pdm.md

TD Leova a organizat serată de revelion PDM a decis să solicite convocarea de urgenţă a Consiliului Alianţei pentru Integrare Europeană pentru luni, 14 ianuarie a.c.