Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Aleşii locali din raionul Anenii Noi s-au întrunit la Varniţa

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Sîmbăta, 9 februarie, aleşii locali din raionul Anenii Noi s-au întrunit la Varniţa pentru instruire şi schimb de experienţă.

Prezentă la seminar, dna Raisa Apolschi, deputatul PDM, a vorbit despre situaţia social-politică în ţară, despre poziţia oficială a Partidului Democrat privind principalele evoluţii social-economice din ţară. “Situaţia nu este una simplă. Partidul Democrat face tot posibilul pentru continuarea reformelor necesare ţării, care vor contribui la dezvoltarea ţării şi la creşterea bunăstării oamenilor”. În acest context, democrata a menţionat despre ultimele iniţiative legislative ale PDM: ca 12% din TVA să rămână la dispoziţia producătorilor agricoli, proiect de lege privind neaplicarea TVA şi taxei vamale la investiţiile în capitalul social, ceea ce va contribui la atragerea de investiţii în economia naţională şi alte proiecte etc.

Trainingul cu genericul “Principii de bază şi activitate. Statutul alesului local” a fost susţinut de dna Olga Nicolenco, trainer în strategii electorale. Dna Nicolenco a atras o deosebită atenţie necesităţii lucrului în echipă, alegerea corectă a liderului, automotivarea şi motivarea echipei, transmiterea corectă a mesajului partidului.

La seminar au fost prezenţi aleşi locali din raionul Anenii Noi, Gheorghe Rotaru,preşedintele Organizaţiei teritoriale Anenii Noi, Alexandru Nichitenco, primarul satului Varniţa, Veaceslav Bîstriţchii, coordonator din cadrul Aparatului central al PDM.

Sursa: www.pdm.md

PDM la 16 ani de la fondare PDM va crea organizaţii de tineret în toate suburbile Chişinăului