Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Tinerele Democrate la o discuţie cu Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi a Familiei, Valentina BULIGA

|versiune pentru tipar||
PDM / 14 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi a Familiei, Valentina BULIGA a fost invitata serii organizată de Liga Tinerelor Democrate cu genericul Istorii de Succes cu Doamne de Succes.

Liga Tinerelor Democrate, structura internă a organizaţiei de tineret a iniţiat un proiect inedit pentru tinerele democrate — întîlniri cu reprezentatele Partidului Democrat în Parlamentul Republicii Moldova, Guvernul Republicii Moldova şi alte instituţii de stat. La aceste întrevderi tinerele au prilejul de a cunoaşte modele de succes în politică, cu o notorietate publică deosebită, apreciate în domeniul de activitate.

Valentina BULIGA a salutat această platformă de discuţie, veninind cu un apel pentru tinerele democrate de a se implica activ în viaţa politică şi socială. Ambiţia, dedicaţia, munca, pregătirea profesională sunt calităţile indinspensabile pentru a construi în timp o carieră de succes.

La Istorii de Succes cu Doamne de Succes au participat la întîlniri anterioare, vicepreşedintele Partidului Democrat din Moldova, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Valentina STRATAN şi Monica BABUC, membru al Biroului Organizaţiei Municipale PDM Chişinău.

Sursa: www.pdm.md

Marian Lupu: Filat a desfiinţat AIE şi a aruncat ţara în instabilitate Vlad Plahotniuc despre acuzaţiile lui Filat: Nu sunt demne de un premier. Trebuie să dăm dovadă de maturitate politică