Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Dacă vrei sa fii iubit, iubeşte!

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

O frumoasă sărbătoare a îndrăgostiţilor săptămîna trecută au organizat Tinerii Democraţi din Sîngerei.

Treizeci şi trei perechi de tineri indragostiţi, tineri casatoriţi din cele 26 primării din raion au avut parte de o seara de vis în incinta cafenelei “Praga” din or.Sîngerei.

Pentru a crea o atmosferă romantică si plăcuta pentru participanţi, organizatorii au decorat sala cu îngeraşi, inimioare flori lumînări, baloane, conform genericului seratei “Dacă vrei să fii iubit, iubeşte”.

Moderatoarea Olesea Luchian, care prin discursurile sale a facut publicul să perceapă adevărata putere a dragostei a reuşit să facă tot Tineretul să se simtă ca intr-o poveste de dragoste.

Pentru a pune la încercare veridicitatea sentimentelor, indragostiţii au fost invitaţi la un şir de concursuri cum ar fi: “Dragostea muşcă”, “Dragostea are răsunet”, “Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste” etc.Toate perechile sau ispravit de minune cu însărcinările concursurilor, dînd dovadă de durabilitatea sentimentului de dragoste, ce le copleşeşte sufletele şi s-au ales cu diferite surprise diplome, cadouri. Toţi au fost de părere că a învins Dragostea.

Alături de tinerii democraţi din Sîngerei la aşa zi frumoasă au fost şi i-au susţinut Deputatul în Parlamentul R. Moldova preşedinte OT Sîngerei PDM Gh. Braşovschi, Victor Zubcu, preşedintele Organizaţiei Republicane a Tinerilor Democraţi, Ana Carpovici membra TD Chişinău, Ion Bîrsanu, vicepreşedinte OT Sîngerei, Arcadie Covaliov, consilier raional PDM.

Participanţii au ţinut să le mulţumească organizatorilor şi îndeosebi Preşedintei Organizaţiei raionale a tinerilor democraţi Ruslana Morari precum şi vicepreşedintelui TD Vadim Luchian pentru minunata serată.

S-a sugerat şi ideia, că ar fi bine să fie cît mai frecvente asemenea activităţi şi să fie implicaţi cîţi mai mulţi tineri.

Ruslan Delogramatic
Secretar Executiv
OT Sîngerei PDM

Sursa: td.md

Vlad Plahotniuc şi-a prezentat demisia: In Parlament s-a creat o altă alianţă — PLDM-PCRM PDM declară că va continua sa acţioneze pentru a asigura o majoritate parlamentară şi o guvernare eficientă în Republica Moldova