Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Dragobetele sărută fetele!

|versiune pentru tipar||
PDM / 22 februarie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Se spune că nimeni nu trebuie să rămînă singur de Dragobete, fiindcă va rămîne singur tot anul. Cu acest scop Tineretul Democrat Orhei a venit cu iniţiativa de a sărbători ziua de 21 februarie alături de alţi tineri din oraşul Orhei într-o manieră mai romantică, organizînd un Bal Mascat, astfel arătînd încă o dată că dragostea este acceleratorul ce face ca inimile fiecărui din noi să pulseze în leagănul iubirii.

Seara a fost înfrumuseţată cu multă distracţie, felicitări din partea Preşedintelui organizaţiei de tineret a Partidului Democrat din Moldova, Victor ZUBCU şi a membrilor Tineretului Democrat şi desigur surpriza serii, întruchipată într-un vals pus în scenă de către TD Orhei.

Toate acestea au fost posibile datorită dragostei fiecărui din cei care au participat la acest eveniment şi nu în ultimul rînd celor care au depus efort la organizarea lui, demonstrînd încă o data că iubirea va aduce mereu fericirea şi liniştea în sufletul fiecărui cetăţean. Tineretul Democrat Orhei Te iubeşte!!!

Sursa: td.md

Marian Lupu: Renegocierea acordului AIE trebuie să aibă loc de pe poziţii de egalitate Marian Lupu a cerut demisia premierului Filat în faţa preşedintelui