Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Liderii PDM îndeamnă tinerii democraţi să fie mai activi în transmiterea mesajelor partidului către cetăţeni

|versiune pentru tipar||
PDM / 16 septembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Apelul a fost lansat în deschiderea campingului “Trofeul Democraţiei”, desfăşurat, în acest weekend, în apropierea capitalei. Evenimentul reuneşte peste 400 de membri din Organizaţia municipală de Tineret Chişinău a Partidului Democrat.

“Voi, tinerii, sunteţi motorul schimbărilor în societate, aveţi multă energie şi capacităţi! Vă îndemn să vă implicaţi mai activ în transmiterea mesajelor PDM către locuitori, pentru ca în următoarele alegeri să obţinem un scor bun, să demonstrăm că ne putem atinge obiectivele”, a declarat preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, ministrul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, Pavel Filip.

Vicepreşedintele formaţiunii, Igor Corman, Preşedintele Parlamentului, i-a felicitat pe cei prezenţi pentru apartenenţa la familia PDM, un partid al echilibrului şi stabilităţii în ţară. “Suntem o forţă orientată corect, trebuie să fim bine organizaţi, să folosim această forţă pentru a face adevărata schimbare în ţară”, a spus Igor Corman.

La deshiderea campingului au mai participat Secretarul General PDM, Constantin Botnari, ministrul Vasile Botnari şi deputatul Sergiu Sîrbu. Tinerii au avut ocazia să dialogheze cu liderii democraţi, adresându-le întrebări despre ultimele evoluţii din ţară, dar şi din partid.

Trofeul Democraţiei este o acţiune de consolidare a echipei de tineret a Partidului Democrat şi se află la a doua ediţie. Timp de două zile, tinerii democraţi din capitală se întrec în cadrul competiţiilor sportive pe echipe şi individual. De asemenea, ei îşi vor demonstra cunoştinţele în materie de social-democraţie şi istorie a Partidului Democrat. Aripa tânără a PDM organizează “Trofeul Democraţiei” la nivel national, dar şi în cadrul organizaţiilor teritoriale.

Sursa: www.pdm.md

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a participat la Forumul Tinerilor, organizat de PDM Bălţi PDM demarează consultări publice pe marginea celor mai actuale probleme ale sectorului agrar, în contextul începerii sesiunii noi a Parlamentului