Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia Persoanelor în Etate a PDM Chişinău şi-a desemnat conducerea

|versiune pentru tipar||
PDM / 21 octombrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Cei peste 100 de participanţi la Conferinţa municipală a Organizaţiei Persoanelor în Etate “Tezaurul Naţiunii”, reuniţi în şedinţă duminica, 20 octombrie, au reales-o în funcţia de preşedinte pe Ludmila Rotăraş, specialist în domeniul educaţiei.

Conform raportului pentru primii doi ani de activitate, Organizaţia a desfăşurat numeroase acţiuni destinate oamenilor de vârsta a treia: consultaţii juridice, medicale, acte de caritate, întâlniri cu scriitorii şi invitaţii la spectacole.

“Persoanele în etate sunt cele mai vulnerabile, iar prin activitatea noastră, trebuie să ajutăm politicienii, să venim cu propuneri de îmbunătăţire a nivelului de trai al oamenilor. Reprezentăm o generaţie cu experienţă de muncă şi de viaţă, care dispune de potenţial şi doreşte să fie de folos societăţii”, a menţionat Ludmila Rotăraş.

Potrivit vorbitorilor, politicile sociale echilibrate promovate de Partidul Democrat din Moldova vor permite atragerea de noi membri în rândul formaţiunii, lucru deosebit de actual în perspectiva alegerilor din 2014.

Preşedintele Organizaţiei municipale Chişinău a Partidului Democrat, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, a încurajat activismul oamenilor de vârsta a treia.

“Cunoaştem problemele Dumneavoastră: pensii care nu ajung, acces limitat la servicii, atitudine nerespectuoasă din partea funcţionarilor. Un rezultat bun în alegeri va permite Partidului Democrat să schimbe lucrurile în ţară”, a declarat Pavel Filip.

Preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, s-a referit la contextul politic actual.

“Numai când o să terminăm cu baricadele şi o să ne apucăm de lucru, vom avea o viaţă mai bună. Partidul Democrat creează o atmosferă de linişte şi cooperare în ţară, este formaţiunea care se gândeşte la toţi cetăţenii. Trebuie să ne mobilizăm pentru a reuşi”, i-a îndemnat Dumitru Diacov pe cei prezenţi.

La finalul conferinţei au fost înmânate carnete de partid noilor membri. Organizaţia municipală a Persoanelor în Etate numără peste o mie de oameni.

Serviciul de presă al PDM
Sursa: www.pdm.md

Preşedintele PDM, Marian Lupu, a avut o întrevedere cu Ambasadorii Suediei şi Poloniei în RM Discursul Preşedintelui PDM, Marian Lupu la şedinţa în plen a Parlamentului din 22.10.2013