Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Marian Lupu a avut o vizită în raionul Călăraşi

|versiune pentru tipar||
PDM / 10 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a avut ieri, o vizită în raionul Călăraşi. În cadrul deplasării, Marian Lupu în calitate de deputat şi preşedinte al Partidului Democrat, a avut întîlniri cu profesorii, medicii, agricultorii, agenţii economici, aleşii locali şi locuitorii din mai multe sate ale raionului Călăraşi.

Mesajul liderului democrat a fost axat pe două subiecte prioritare la momentul de faţă: integrarea europeană a RM şi implementarea reformelor pe interior, reformelor necesare pentru asigurarea statului de drept, creşterii economice şi bunăstării sociale.

“Noi ştim care sunt obiectivele noastre, noi ştim care sunt aşteptările şi doleanţele cetăţenilor Republicii Moldova şi noi ştim ce trebui de făcut. Pe plan extern rămînem fermi pe poziţie, integrarea europeană a Republicii Moldova este o necesitate, este o cale şi este un obiectiv al nostru, atît al clasei politice, dar sondajele ne demonstrează şi a cetăţenilor. Pe plan intern avem de muncit în direcţia reformelor necesare. Aici mă refer la justiţie, la educaţie, la sănătate, la politicile sociale, la încurajarea businessului. Colegii noştri europeni vin cu suportul logistic şi financiar. Ei sunt un partener pentru Republica Moldova nu doar ca finalitate a reformelor începute, ei sunt şi exemple a bunelor practici în aceste domenii”.

Marian Lupu, în calitate de deputat şi preşedinte al Partidului Democrat din Moldova, efectuează săptămînal vizite în raionale Republicii Moldova, unde are mai multe întîlniri cu angajaţii din diferite sfere de activitate şi cu locuitorii diferitor localităţi.

Sursa: www.marianlupu.md

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului Preşedinţii organizaţiilor teritoriale şi primare ale persoanelor în etate s-au reunit în prima şedinţă zonală