Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Doamnele democrate invită la şezătoare

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 decembrie 2013
Partidul Democrat din Moldova

La iniţiativa Organizaţiei de Femei Buiucani a Partidului Democrat din Moldova, în această sâmbătă va fi organizată o şezătoare. Întâlnirea de suflet este dedicată sărbătorilor de iarnă.

Democratele din cele 5 sectoare ale capitalei se vor întrece în cunoaşterea tradiţiilor, dar şi la gătitul bucatelor. Ultimele detalii ale evenimentului au fost puse la punct în cadrul Conferinţei de totalizare a activităţii Organizaţiei de Femei de la Buiucani. La şedinţă a participat şi preşedintele Orgnizaţiei municipale de Femei PDM Chişinău, Monica Babuc, ministru al Culturii.

Conducerea organizaţiei a prezentat principalele realizări obţinute în 2013, între acestea fiind şi participarea activă la acţiunile organizate de Partidul Democrat la nivel national. Ultima a fost campania “Respect pentru oamenii Moldovei”, desfăşurată de democraţi cu prilejul Summitului de la Vilnius.

Monica Babuc a apreciat înalt activitatea Organizaţiei de Femei de la Buiucani, dar şi ponderea femeilor în organizaţia de partid din sector.

“În organizaţia de sector are loc o veritabilă egalitate de gen, nu numai prin cifre, dar şi prin atitudine. Vă îndemn să fiţi active şi insistente, să vă afirmaţi, să participaţi la elaborarea şi promovarea politicilor Partidului Democrat”, a declarat Monica Babuc.

Vicepreşedintele Organizaţiei de Femei PDM Buiucani, Maria Vîrlan, consideră că implicarea femeilor în viaţa politică nu mai este o noutate, ci o normalitate.

“Suntem o forţă! Curajul şi puterea ne vor ajuta să schimbăm lucrurile în această ţară”, a spus Maria Vîrlan.

În cadrul şedinţei au fost efectuate remanieri în biroul executiv, iar la final au fost înmânate carnete de partid noilor membri.

Sursa: www.pdm.md

Tinerii Democraţi din Anenii Noi au o nouă conducere OF PDM şi LTD îndeamnă oamenii la acţiuni de caritate