Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Organizaţia de Femei PDM Botanica are o nouă preşedintă

|versiune pentru tipar||
PDM / 12 februarie 2014
Partidul Democrat din Moldova

La Conferinţa Organizaţiei de Femei PDM Botanica, desfăşurată luni, 10 februarie, au fost efectuate remanieri în Biroul Executiv, iar în funcţia de preşedinte a fost votată Elena Dragomir. Cu o experienţă de peste 15 ani în Partidul Democrat, proaspăta preşedintă îşi propune să consolideze echipa, astfel încât să contribuie într-o măsură cât mai mare la atingerea obiectivelor democraţilor.

“Femeile din Partidul Democrat au un rol foarte important în realizara actului de guvernare — avem reprezentante în Guvern, Parlament, în alte funcţii de răspundere. Noi punem mare preţ pe lucrul în echipă, pentru a ne consolida poziţiile”, a spus Elena Dragomir.

Preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat din Moldova, Valentina Buliga, ministru al Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei a îndemnat asistenţa să participe la acţiunile care fortifică partidul.

“PDM trebuie să fie partidul numărul 1 în Moldova, pentru că avem oameni de calitate, avem realizări în domeniile de responsabilitate ale Partidului Democrat — social, economic, cultural, dezvoltarea regională. În acest an, Organizaţia de Femei a Partidului Democrat marchează a 10-a aniversare de la fondare. În acest context, femeile democrate au lansat un program cu 10 obiective prioritare pentru anul 2014, la realizarea cărora trebuie să ne implicăm activ”, a declarat Valentina Buliga.

Preşedinta Organizaţiei municipale de Femei, Monica Babuc, ministru al Culturii, şi-a exprimat încrederea în capacităţile echipei din sectorul Botanica.

“Chiar dacă suntem diferite, activăm în domenii care ne permit să ne facem vizibile şi să promovăm programul Partidului Democrat. Sunt sigură că echipa nou învestită va aduce plusvaloare Organizaţiei municipale de Femei. Urmează să colaborăm şi în cadrul proiectului «Una dintre noi», prin care urmărim consolidarea structurii printr-o mai bună cunoaştere a colegelor, a reuşitelor acestora şi, desigur, proiectul ne va da posiblitatea să iniţiem şi alte activităţi”, a menţionat Monica Babuc.

Potrivit Raisei Apolschi, deputat în Parlament, activitatea de partid trebuie să fie o prioritate, mai cu seamă într-un an electoral.

“Anul 2014 ne va testa devotamentul, cât de capabili suntem ca forţă politică. Trebuie să fim informate, ca să le putem explica alegătorilor care este situaţia reală din ţară”, a spus Raisa Apolschi.

La finalul Conferinţei au fost înmânate carnete de partid doamnelor care au aderat de curând la Partidul Democrat. Femeile reprezintă mai bine de jumătate din numărul membrilor PDM din sectorul Botanica.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia Naţională a Persoanelor în Etate “Tezaurul naţiunii” PDM lansează proiectul “În Uniunea Europeană, cunoscând legislaţia” Marian Lupu a avut întrevederi cu Stefan Fule şi Hannes Swoboda