Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Doamnele democrate din Chişinău, sărbătorite de 8 martie

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 martie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Peste 400 de femei, membre active ale Organizaţiei municipale PDM Chişinău, au fost invitate joi, 6 martie, la o întâlnire informală. Într-o atmosferă destinsă, democratele au fost omagiate cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii.

Seara a început cu un recital de versuri dedicate mamei, susţinut de Monica Pârlici, câştigătoarea show-ului “Moldova are talent”. Mica artistă a fost însoţită de tatăl său, Damian Pârlici, primar din partea Partidului Democrat în satul Zberoaia, raionul Nisporeni.

Preşedintele OM Chişinău, Pavel Filip, ministru al Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, şi-a felicitat colegele cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, dorindu-le, întâi de toate, realizarea viselor.

Totodată, Pavel Filip a mulţumit doamnelor democrate pentru contribuţia la dezvoltarea organizaţiei municipale de partid. “Dragi colege, primăvara înseamnă reînvierea naturii şi, deci, a speranţei. Speranţa noastră este ca la sfârşitul acestui an, care este un an electoral, să avem un rezultat bun în municipiul Chişinău”, a declarat Pavel Flip.

Cuvinte alese de felicitare au adresat asistenţei şi liderii Partidului Democrat din Moldova. Preşedintele formaţiunii, Marian Lupu, a apreciat frumuseţea şi inteligenţa femeilor democrate.

“Dumneavoastră, femeile, veţi fi întotdeauna cea mai puternică motivaţie pentru bărbaţi. Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru tăria de caracter şi inteligenţa de care daţi dovadă”, a spus Marian Lupu.

Vicepreşedintele PDM, Igor Corman, Preşedintele Parlamentului, şi-a îndemnat colegele să fie active, să preia exemplul femeilor care au reuşit în politică.

Evenimentul a fost întregit de prezenţa artiştilor îndrăgiţi, care au interpretat cele mai frumoase melodii consacrate femeilor.

Sursa: www.pdm.md

TD PDM a devenit membru cu drepturi depline al IUSY Cu plecăciune şi admiraţie pentru Femei