Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Democraţii din toată ţara au participat la salubrizarea de primăvară

|versiune pentru tipar||
PDM / 5 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Mai mult de 10 mii de democraţi din toată ţara au participat astăzi, 5 aprilie a.c., la salubrizarea şi amenajarea parcurilor, lacurilor şi altor areale naturale. Acţiunea ecologică s-a desfăşurat, concomitent, în 500 de localităţi aleMoldovei în cadrul campaniei sociale “Ajut Moldova!”.

“Vrem să arătăm că ne pasă în ce ţară trăim şi că aportul fiecărui dintre noi contează”, este mesajul tinerilor democraţilor, care prin această amplă acţiune ecologică şi-au propus atât să contribuie prin exemplu propriu la amenajarea arealelor naturale, cât şi să sensibilizeze cetăţenii să înţeleagă că doar prin acţiuni comune se pot face lucruri bune.

Campaniei iniţiate de tinerii democraţi s-au alăturat şi liderii PDM, deputaţi, miniştri, membri ai staff-ului central, dar şi a organizaţiilor sectoriale de partid din municipiul Chişinău, care împreună cu cca 100 de tineri au lucrat la salubrizarea “Parcului Alunelul” din capitală.

“Este o iniţiativă salutabilă a tinerilor democraţi, care a fost susţinută pentru al doilea an consecutiv de membrii PDM la nivel naţional. Astfel, noi prin fapte reale, fiecare dintre noi, ajută ţara noastră să devină şi mai frumoasă, mai bogată, şi mai ecogică. Acţiunea de azi este prima din suita de măsuri de voluntariat planificate în cadrul campaniei, care au ca obiectiv amenajarea arealelor naturale publice, dar şi de ajutare a persoanelor nevoiaşe”, a declarat preşedintele Parlamentului, vicepreşedintele PDM, Igor Corman.

Campania “Ajut Moldova”, ediţia a II se va finaliza în aprilie 2015, timp în care participanţii şi-au propus să reabiliteze şi salubrizeze cca 1000 de obiective din peste 500 de localităţia, să organizeze acţiuni de caritate, campanii de sensibilizare a diverselor probleme acute cu care se confruntă societatea.

Sursa: www.pdm.md

Partidul Democrat lansează o nouă ediţie a campaniei sociale “Ajut Moldova!” Democraţii îşi lărgesc echipa! O mie de persoane din Ialoveni au primit carnete de partid