Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Mai mulţi consilieri locali aderă la PDM

|versiune pentru tipar||
PDM / 18 aprilie 2014
Partidul Democrat din Moldova

Semnatarii acestei declaraţii, Ion Ursu şi Andrei Miron, fiind mandataţi de către cetăţenii din Rîşcani să le reprezentăm interesele în Consiliul raional, precum şi Galina Spînu, şi Mircea Caraiman, reprezentanţi ai Consiliului sătesc Mihăileni, anunţăm opiniei publice decizia noastră de a face un pas politic înainte şi de a adera la Partidul Democrat din Moldova.

Părăsim Partidul Comuniştilor din Republica Moldova cu dezamăgire faţă de ceea ce a ajuns să reprezinte, astăzi, această formaţiune politică în care mulţi îşi puseseră speranţele şi, la fel ca noi, s-au dezamăgit. Părăsim Partidul Comuniştilor din Republica Moldova după ce, în ultima perioadă, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să facem vocea cetăţenilor din Rîşcani auzită de către liderii acestui partid. Cu regret, aceste eforturi ale noastre nu s-au primit. Dimpotrivă, liderii PCRM se prefac a uita ce tocmai ei au promis în faţa alegătorilor, în campaniile electorale.

Constatăm cu regret că PCRM a ajuns astăzi un partid aflat în pragul destructurării, fără planuri constructive şi fără o direcţie clară pentru viitor. Iar semnale de însănătoşire nu apar.

Alegem să continuăm activitatea noastră în cadrul Consiliului Raional Rîşcani alături de echipa Partidului Democrat, pe care o cunoaştem şi o apreciem. Regăsim în Partidul Democrat acel respect al politicienilor faţă de interesul cetăţeanului, pe care liderii PCRM l-au uitat sau poate nu l-au avut niciodată.

Facem acest pas spre viitor şi suntem încrezuţi că este decizia corectă. Aderăm la un partid social, care pune mai mare preţ pe rezultate decât oricare altă formaţiune. Avem încredere în programul PDM şi, mai important decât orice, ne regăsim în preocuparea Partidului Democrat faţă de bunăstarea celor mulţi.

Cu încredere în viitor şi pentru dezvoltarea raionului nostru,

Ion Ursu, consilier raional Rîşcani
Andrei Miron, consilier raional Rîşcani
Galina Spînu, consilier sătesc Mihăileni
Mircea Caraiman, consilier sătesc Mihăileni

Sursa: www.pdm.md

Campania de caritate în ajun de Sărbătoare “Împreună, pentru fiecare” la Şoldăneşti