Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

PD continuă să-ţi întărească poziţiile şi în Soroca

|versiune pentru tipar||
PDM / 11 mai 2014
Partidul Democrat din Moldova

Partidul Democrat continuă să-ţi întărească poziţiile. Peste 650 de oameni au aderat astăzi la formaţiune. Carnetele de partid le-au fost înmânate de către liderul PD, Marian Lupu, în cadrul forumului Partidului Democrat, care a avut loc la Soroca.

În discursul său, Marian Lupu s-a referit la importanţa păstrării regimului fără de vize cu ţările CSI.

“Sarcina noastră, aşa cum o vede Partidul Democrat, nu este să obţinem ceva, şi între timp să pierdem ce am avut. Sarcina este sămultiplicăm aceste avantaje, să avem acelaşi regim şi cu Europa, şi cu estul, cu CSI-ul”, a declarat preşedintele PD, Marian Lupu.

Noii membri apreciază politica promovată de Partidul Democratşi sunt gata să se implice în promovarea acesteia:

“Am ales acest partid pentru că pune accentul pe tineret, chiar după deviză «Priveşte în viitor», înţelegem că acesta este principiul de bază a acestui partid”.

“În primul rând pentru că e democrat, de asta şi l-am ales. Pentru poziţia civică, pentru tot ceea ce face acest partid”.

Iar politicienii insistă că obiectivele statutare pot fi realizate numai printr-o comunicare permanentă la toate nivelele.

“Este absolut necesară o comunicare inensă cu membrii de partid, ca ei să cunoască poziţia partidului la nivel republican. Noi avem nevoie de un mesaj mai clar pentru oamenii care lucrează pentru Partidul Democrat”, a susţinut preşedinte de onare al PD, Dumitru Diacov.

La sfârşitul forumului, cei prezenţi au avut parte de un concert susţinut de Ion Suruceanu şi Zinaida Julea.

Sursa: www.pdm.md

Organizaţia teritorială Bălţi a PDM a sărbătorit Ziua Victoriei 300 de tineri au participat la Forumul Tineretului Democrat din Ocniţa